Таня | 2018-07-11 16:14:49

Дитина не розмовляє та не все виконує що просять

Добрий день! Моїй дитині 1.11роч. він в нас не розмовляє тільки каже мама,папа ,баба, дід , як каже собака(ав-ав), як левенятко(рррр), аяяя, де ти . Показує скільки йому рочків ,відкликається на своє ім'я , коли кажу стій не йди , дивиця коли на щось йому показую ,показує частини тіла пальчиком коли його просиш,але так щоб на вулиці показав де собака пальчиком не показує тільки дивиться і каже ав-ав, з дітьми грається ,коли кажеш дай вкусити дає , чи бий м'яч ногою він так робить , чи кажу йому йди сюди він йде , коли питиють де твоя мама біжить до мене але пальцем не показую,коли хоче їсти приносить ложку,або каже ням ням, коли хоче пісяти стане біля горщика і каже еее,або приведе мене і показує рукою ,але не пальцем. Любить гратися ,бігати,а книжки дивитися це проблема він не хоче передує я йому читаю кажу подивись на картинку він дивиться і далі грається або бігає любить машини,малювати. Коли я сідаю і складаю кубики він приходить і допомагає , але коли щось прошу принести або покласти він починає зникати плаче потім приносить,в мене таке відчуття що він не все розуміє тільки розуміє те, що йому зручно чи він хоче наприклад кажу постав чашку на стіл так він її може кинути ну інколи може поставити і нервує . Проходили тест на аутизм то результат низький але всеодно переживаю чому він не на все тикає пальцем та не хоче . Ходили до невролога в 1.8міс вона нічого не сказала тільки займайтеся і щоб ми пішли до дефектолога ,але він в мене і хвилини не посидить. Педіатр порекомендувала попити гліцин ми п'ємо результата як такого я не бачу може капусічку спокійніші став , може нам потрібно щось попити гопантенат кальцію чи щось таке. Вже не знаю куди себе діти так переживаю. Роди були К/С маловідіє може це на нього вплило.

Ответы врачей 1

328
Мирошников Александр Александрович
Мирошников Александр Александрович
эпилептолог, невролог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Клиника "R+ Medical Network" УЛ. ВАСИЛИЯ КАСИЯНА, 2/1 (Голосеевский р-н) Время приема: вторник 16:00-20:00, суббота и воскресенье 9:00-13:00 УЛ. ЕВГЕНИЯ КОНОВАЛЬЦА, 34-А (Печерский р-н) Время приема: пятница 16:00-21:00
Телефон: https://www.facebook.com/pediatric.neuro/ Телефон 0 800 307 103
Доброго дня, вам скоро 2 роки, а це як раз вік, коли необхідно пройти огляд невролога на якому в тому числі вирішаться ваші сумніви та страхи щодо аутизму. Напишіть мені www.facebook.com/pediatric.neuro/ при необхідності обговоримо деталі.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.