Катерина | 2018-07-24 11:35:26

Лінзи

Доброго дня. 4 роки носила лінзи без проблем. Лінзи йшли на два місяці, знімати потрібно було перед сном. Відчувала себе добре під час носіння. Вирішила перейти на окуляри, а потім знову повернутись до лінз. Купила ті лінзи, які завжди носила, але під час носіння відчуваю дискомфорт, дуже стягує очі, в лівому оці постійно "поправляю лінзу" і болить голова. Вирішила піти до лікаря, після комплексної діагностики мені виписали лінзи іншої торгової марки, але дискомфорт не зник. Спробувала ще й третю торгову марку, але той самий результат. Дуже хочу повернутись до лінз, але не знаю як вирішити це питання, так як мені не підходять ніякі лінзи. Дякую наперед.

Ответы врачей 1

4765
Красуцкий Виктор Иосифович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Димитрова, 5 Б, Главный врач офтальмологической клиники 'Эксимер'
Телефон: (044) 238 68 00
Шановна Катерино! Заочно визначити оптимальну корекцію неможливо. Рекомендуємо Вам пройти обстеження з консультацією офтальмолога в спеціалізованій офтальмологічній клініці, за результатами якої лікар відповість на всі Ваші питання.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.