Оксана | 2018-07-25 11:06:44

Дитяча істерика

Доброго дня! Моїй дитині зараз 2р.10м., дитина на свій вік розвивається добре, зараз розказує віршики,співає пісеньки, гарно говторить, знає декілька букв і фігур, добре запамятовує. Ліза дуже вперта дитина,хоче щоб все було так як вона хоче, дуже важко знею та я хочу поговорити про істерики. Бувало, що періодами могла ногами тупати і на підлогу лягати і так декілька днів і проходило на довгий час тоді знову повторювалося але я навіть не про це оскільки після таких декілька днів істерики завжди був здвиг у розвитку. Хочу поговорити про істерики які бувають дуже рідко яле такі, що дитина так плаче, що не дозволяє ні обняти себе, заспокоїти, коли стараюся взяти на руки так виривається, що не можу втримати в руках, здається, що дитина взагалі не розуміє,що з нею. Доходить до такого ,що від плачу говорити нормально не може, здається,що зараз знепритомніє.Як себе вести в такому випадку? Чи потрібна дитині допомогою лікаря?

Ответы врачей 1

328
Мирошников Александр Александрович
Мирошников Александр Александрович
эпилептолог, невролог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Клиника "R+ Medical Network" УЛ. ВАСИЛИЯ КАСИЯНА, 2/1 (Голосеевский р-н) Время приема: вторник 16:00-20:00, суббота и воскресенье 9:00-13:00 УЛ. ЕВГЕНИЯ КОНОВАЛЬЦА, 34-А (Печерский р-н) Время приема: пятница 16:00-21:00
Телефон: https://www.facebook.com/pediatric.neuro/ Телефон 0 800 307 103
Доброго дня, непогано було б пройти огляд невролога, але проблема також може бути психологічна. Схожі прояви бувають при кризі 3-х років, психолог може порадити вам як справлятися з істериками.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.