Надя | 2018-08-04 23:05:26

Покрасніння

Добрий вечір! Може ви мені, щось порадите! Моєму сину 7 місяців до сьогодні в нас все було добре, а ось півтори неділі назад я побачила, що в сина між ножками і на яєчках виникло почервоніння, я пішла зразу до лікаря мій лікар у відпусці і мене перенаправили до іншого, вона подивилась і сказала, що це алергія, що потрібно пропить едем сироп і помазать кремген розбавлений з дитячим кремом, помінять памперси і пильонки я все зробила, пррйшло 5 днів, а воно нічого не допомагає. Я пішла знов до неї і вона подивилась і сказала, що значить це пилюшковий дерматит приписала мазать цинкову мазь і фукорцин. Ось другий день мажу нічого воно не допомагає ще й на кінчику пісюнчика стало красний. Я дуже хвилююсь не знаю вже що робити. А ще забула написати, я лікарю теж розказувала, що коли я підгузники наніч одягаю то почервоніння трошки зникає. Між лівою ніжкою практично зникає, а між правою там більша червона пляма то не вся але частично. Дньом він у мене без підгузника, а взвичайних трусиках, а буває і без них то за день знову робиться дуже красним з малесинькими цяточками.

Ответы врачей 1

65
Гнилоскуренко Анна Валерьевна
Гнилоскуренко Анна Валерьевна
семейный врач, педиатр
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Клиника «Into-Sana» (044) 393-00-00. График сменный
Добрий день. Дитину треба показати дерматологу. Іноді до алергічного висипу приєднується бактеріальна мікрофлора і лікування потрібно змінити.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.