Леся | 2018-08-09 17:28:32

Відчуття закладеності вуха після перельоту з нежеттю

Доброго дня.Кілька раз літала в літаку і все було добре. Останній раз сіла в літак з нежеттю, і на посадкі відчула дуже сильний різкий біль. Нажаль не знала тоді ні наслідків, ні застережень, ні рекомендацій, що в цьому випадку робити...До лора не попала - він у відпустці, була у терапевта. Сьогодні вже четвертий день як заклало вухо. Перший день були різкі болі у вусі при нахилу голови, зараз вже немає. Капаю каплі в ніс, п'ю синупрет, і закапую у вухо отипакс - порадив терапевт. Ніякого прогресу.... Я врозпачі... Допоможіть, будь ласка.

Ответы врачей 1

2515
Колпакова Марина Анатольевна
Колпакова Марина Анатольевна
отоларинголог детский, лор
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Добрый день. После того как закапали нос, попробуйте продуть уши ( с закрытым носом и ртом, выдыхайте воздух в нос). Если  неудается продуть самомстоятельно, тогда покажитесь доктору.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.