Оксана | 2018-08-09 18:29:25

амніоцентез

Добрий день! Чи є сенс робити амніоцинтез, якщо показники УЗІ на 14 тижні дуже невтішні, розширений комірцевий простір 4,4, носової кісточки не видно, підозра на АВ канал. А амніоцентез назначено тільки через тиждень, нерви вже не на місці