Катерина Сінкевич | 2018-08-14 00:22:23

Висип

Потрібна допомога! півторарічну доньку почало сипати в п'ятницю (10.08): з'явилися червоні цятки (як укус комара) на внутрішній частині стегон. Так як знаходимось на відпочинку в Таллінні, не мали можливості звернутися до лікаря, але з нами старша донька (2,5 роки) і знажаючи на відсутність висипів у неї, вирішили що у молодшої алергія і стали давати Л-цет. Інших проявів, на кшталт нудоти, блювання, поноса,, свербіння і т.д. не спостерігалось. Була трохи підвищена температура, але так співпало що в неї ріжуться нижні трійки, тому списали на них. В суботу цятки з'явилися і на руках (ближче до ліктів і вниз), а на ногах розповсюдилось нижче (коліна, листки), декілька на обличчі (підборіддя та довкола рота). Висип - просто червона цятка, а ні рідини, чи пузиря, ані шкірочки, чи струпу. В неділю цятки ніби розтіклися у плями: бліда середина і рожевий кант. В понеділок (13.08) заплямило майже все тіло: вже є і на животі і на спині і низ обличчя і навіть вушка.... Ввечері почала чухати ноги і руки, видно свербить. Температури немає, в роті набряків чи висипів, чи чогось незвичного не бачу. Щеплення має всі крім останніх двох АКДС (3-ої та ревакцинації). Дію Анти-аллергійного препарату непомітно. Їсть здебільшого кашу (запарені злаки з водою і бананом) яку звикла їсти вдома, молоко виключили з раціону ще в ПТ. Старша донька у тісному контакті, але досі без будь-яких симптомів. Допоможіть поставити діагноз!

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, висипку потрібно бачити, щоб оцінити, яка вона і поставити діагноз. Нажаль, за описом це зробити неможливо. Вам потрібно звернутись до лікаря-педіатра на огляд. Одужуйте!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.