Тетяна | 2018-08-19 18:49:25

Втрата ваги

Мені 21. Звернувшись до гінеколога на щорічний огляд, лікар звернула увагу на висип на обличчі. Зробивши узд, аналіз крові загальний, на цукор, на гормони. Виявилося, що чоловічі гормони перевищуюють норму і деякі дуже. А також цукор з норми 5,9 в мене 5,4.Лікар призначила гормональний препарат джаз і обирати 200 по на 3 міс а гормональні від акне і для нормалізації гормонів на півроку лікування.Все наче гаразд стосовно препарату, але я мало по малу втрачаю вагу. Важила 55-54. А зараз ледь 50. З харчуванням все гаразд. Стресам не піддаюся. І це все за 1,5 місяця вживання препарату. На мій зріст 168 це мало. Порадьте, що робити. Можливо якісь вітаміни пропити. Хотілося б набрати хоч минулу вагу. Можливо це повязано з йодомарином. Чи високим вмістом цукру. Ще часто хожу в туолет. Хоча води і мало пю . Можу вислати всі аналізи. Дуже буду вдячна за відповідь.

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Добрий день! Здайте аналіз крові на тиреотропний гормон, щоб виключити підвищення функції щитовидної залози, як причину зниження ваги. Рівень глюкози крові у Вас був в нормі, але повторіть ще раз аналіз крові на глюкозу та додатково аналіз крові на глікозильований гемоглобін. Здайте загальний аналіз сечі, щоб виключити проблеми з нирками, як причину підвищеного сечовипуску. Деякі жінки на контрацептивах худнуть.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.