Анатолий | 2018-09-14 23:22:11

Стрептококк

Добрий вечір, Іван Ігоревич. Ситуація така : болить та червоне горло. Під скулою з правої сторони ніби давить щось. В мене хр. Тонзилітт та фарингіт (фарингіт поставили недавно. Довго боліло горло 2 тижні. Полоскання, тантум верде, льодяники нічого не дали. Була субфебратьна температура. Місто мале і прописали полоскати лінкоміцином і пити 3 дні азитромяцин. Це зробив - результату не дало. Потім здав бак-посів. Висіявся стрептококк пиогенис 10 в 6 чутливий тільки до цефтріаксону і цефатаксиму. Терапевти сказали проколоти 5 днів .стало легше.) Через два тижні починається те саме. Тільки вже він не чутливий до антибіотиків зовсім. Не знаю, що робити. Прочитав, що вони тільки ними і лікуються. В мене страх і не знаю куди піти. Підскажіть будь ласка дії далі. Не чутливий до : цефтріаксону, цефотаксіму, азітроміцину, лінкоміцину, ципрофлоксацин, ампіцилін, офлоксацин.

Ответы врачей 1

69
Гринько Иван Игоревич
Гринько Иван Игоревич
лор, хирург пластический
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: отоларинголог-хирург ЛОР клиника “Амрита» Украина, г.Киев ул. Срибнокильская, 2а <br> отоларинголог, отоларинголог-хирург «MedClinic” медицинский центр — Украина, г.Киев ул.Боткина, 4а
Телефон: Телефон для записи: +38 (098)375 17 44
Доброго дня! На даний час є багато варіантів лікування загострення хронічно тонзиліту і хронічного фарингіту без застосування антибактеріальних препаратів.Ми призначаємо їх лише при певних показах, що встановлюються після огляду! Рекомендую звернутись на консультацію для того, щоб максимально ефективно Вам допомогти та уникнути ускладнень!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.