Інна | 2018-09-17 10:39:22

Вагітність після переривання

Добрий день! Мені 29 років. Меншне місяця тому зробила велику помилку, вакумне переривання вагітності (перша вагітність). Потім начитавшись статей в інтернеті, зрозуміла, що важливим факторм є група крові, яку в мене тодініхто не запитав. Здавши аналіз вияснила, що в мене 3 негативна. Сама собі вже поставила діагноз "резус конфлікт" (групу крові хлопець не знає). Якщо виявиться, що хлопець резус позитивний, чи є в мене шанс народити здорову дитину? Чи ймовірність народити дитину від резус позитивного чоловіка мізерна? В такому випадку народити здорову дитиму я можу тільки від резус негативного чоловіка? Для загальної картини:не вживаю алкоголь, не маю шкідливих звичок, стараюсь правильно харчуватись та багато ходити, статеві відносини були з одним чоловіком (якщо це має значення). Буду вдячна за консультацію.

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте. Да у вас есть все шансы выносить и родить здорового ребенка. Сейчас при беременности женщины с отрицательным резусом и ребенком с положительным проводиться введение анти-Д-иммуноглобулина, что и способствует хорошему течению беременности.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.