| 2013-10-18 17:25:40

Я одружена вже 1,7 року, дуже хочемо мати дітей, в мене запалення лівого придатку, довгий...

Я одружена вже 1,7 року, дуже хочемо мати дітей, в мене запалення лівого придатку, довгий період лікувалася від запалення , але без результатно УЗД всеодно показувало що вмене ще є запалення, невже тільки за цього я не можу завагітніти? Що мені робити? Лікарі назначають тільки купу різних антибіотиків але відних мені тільки гірше, в мене алергічний організм і майже на всі ліки я реагую негативно, а лікарі кажуть треба потерпіти і буде краще, але безрезультатні мої муки від лікування.Допоможіть, порадьте що робити? Зарання дякую!

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Я зрозуміла, що ви довго лікувалися, але коли ж був час вагітніти в такому випадку? Адже в процесі лікування ви не могли займатися статетивим життям повноцінно та регулярно. Тому, в загальному, якщо відняти всі ті дні, коли ви проходили лікування, скільки часу ви не можете завагітніти. Якщо це зайняло 1 рік (без лікування), то вам треба обстежити прохідність труб і сперму чоловіка, але якщо цей період менше, то я поражу вам забути про всі лікування і пожити регулярним статевим життям хоча б 6 місяців.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.