masterspirit | 2018-10-11 20:07:09

оксалати

Добрий день. Я чоловік 36 років. Недавно у мене були проблеми з нирками, знайшли значну кількість оксалатів в сечі. Назначили пити Уролісан та нефродол. Попив місяців 4, з'явилися приступи колік нирок, аж була замічана кров в аналізах.Я все кинув і почав пити нитроксолін по таблетці на ніч. Все прийшло в норму і вже пів року нирки не болять. Коли щось не те відчуваю, то знову п'ю нитроксолін. Але після них болять печінка та зовчний. Приходиться пропивати карсіл та ранітадін щоб всі болі минали. От мене питання: які мені краще ліки пити щоб оксалати не утворювалися і не було проблем з печінкою та зовчиним? Можливо мені краще Антраль брати і ще разом від нирок щось... Чи щось одне? Порадьте, будь-ласка. У лікарів був. Всі оде і теж назначають, але те лікування мені важко дається.

Ответы врачей 1

2559
Иванов Дмитрий Дмитриевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Дорогожицкая, 9, НМАПО им. П.Л.Шупика, зав.каф.
Телефон: 050 4448788
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.