Катерина | 2018-10-21 15:20:59

Борреліоз

Доброго дня.підскажіть будь ласка,по результатам блатаналізів виявлено IgM. OspBa borrelia afzellii..OspC Bg borelia garini. IgG не виявлено.p41 виявлено. OspC (B.afzelii)- пограничний результат..чи є це хворобою Лайма .дякую.

Ответы врачей 1

84
Андрусович Инна Владимировна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Место работы: г.Харьков, поликлиника №8. 2 эт. каб.№219.<br> Понедельник, вторник четверг с 09 до 14, среда с 13 до 19.
Доброго вечора! Результати тесту повинні трактуватися в контексті загальної клінічної картини та інших лабораторних даних. Якщо у Вас є клінічні ознаки захворювання, рекомендується проведення тесту на виявлення IgM і G-антитіл кылькысне визначення. Якщо обидва тести негативні, рекомендується повторити тест через 10-14 днів для виключення уповільненої імунної відповіді з виробленням антитіл. Обстежувати, виставляти діагноз і вирішувати питання про подальшу терапію повинен робити Ваш лікуючий лікар.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.