| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день! Допоможіть будь-ласка

Добрий день! Допоможіть будь-ласка! Два тижні тому моєму хлопцеві видаляли кандиломи на головці пеніса, видаляли якоюсь рідиною. Після чого шкірка покрилася білою коркою. Лікар сказала вранці мазати зеленкою і увечері метиловим синім.За два тижні біла корка зійшла, але на її місці утворилася виразка (загальною площоб десь біля 2 см)Це нормальна ситуація? Як довго все це буде заживати і як можна прискорити цей процес і зменшити біль (тільки під час змазування).Ранка весь час волога, можливо треба чимось її додатково висушувати.Виразка не гоїться:( Дякую за відповідь.

Ответы врачей 2

Специалист
Добрый день! Заживление глубокой ранки после такой процедуры может продолжаться 3-4 недели: каждый после отхождения корки ранка будет уменьшаться в размерах. Главное - постараться не допустить инфицирования ранки (гнойное выделение).
Д-р И.Марков
30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Взагалі, не потрібно змащувати ні зеленкою, ні метиленовим синім, а залишити статевий член у спокої, дотримуючись тільки загальної гігієни тіла. Я не можу сказати чи це норма, бо єпітелізація повинна була пройти під струпом, тобто не повинно бути ніяких виразок. Але я не знаю, чи правильно був виставлений діагноз і що саме використовували для припікання кондиломи.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.