Юрій | 2018-11-13 19:38:12

Боль в голове

Добрий вечір. Склалась така ситуація - я займаюсь кросфітом і звик на тренуваннях викладатись на 100% ( як то кажуть ,,до потери пульса») Місяць тому було тренування яке полягало в тому що дві гирі по 16 кг. підняті над головою, на витягнуті руки і потрібно було присісти 30 разів. 29 в мене вийшло зробити а от коли потрібно було присісти останній раз - я відчув гостру біль в потилиці ( біля шиї - неначе хтось сильно вдарив мене металевою трубою в ту частину, при цьому я був дуже сильно втомлений) І от вже як місяць в мене болить голова, постійно турбує. Хочу додати якщо пробую стрибати на скакалці то через 2 хв відчуваю різку біль в лівому віску. До цього проблем з головою не було. Порадьте хоч щось будь-ласка. Я знаходжусь в Данії. В четверг маю піти до лікаря. Зазделегідь дякую.

Ответы врачей 1

121
 Нагалюк Юлия Владимировна
Нагалюк Юлия Владимировна
сосудистый хирург, флеболог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Национальный военный клинический госпиталь «ГВКГ» МО Украины с 2016г. Клиника «Добробут» с 2017г.
Доброго дня! Враховуючи, складені обставини та скарги, Вам для початку потрібно звернутися за консультацією до невролога. За результатами огляду, лікар призначить додаткові обстеження. Будьте здорові!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.