ігор | 2019-01-15 09:39:59

брилінта, плавікс

Пане Сергію,переніс інфаркт в жовтні,постійно приймаю нітросорбіт,кардіомагніл,брилінту.Лікар,яка мене лікувала в лікарні говорила, що за 3 місяці можна буде перейти з брилінти на плавікс.Як його приймати і скільки.Звернутись до ,,свого,,лікаря немаю змоги,так як за кордоном.Доступ до наших ліків маю.Дякую

Ответы врачей 1

299
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиохирург, кардиолог
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Брилінта краща. Проте плавікс вважається еквівалентним препаратом. Стандартна профілактична доза плавікса 75 мг х 1 раз на добу. При необхідності доповнюється омепразолом.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад