Сандовенко Іван Сергійович | 2019-02-02 15:57:22

Калійсберігаючі препарати

З АКШ і МКШ 28.10.2013р. ИБС, Гіпертонія, фібріляція предсердь, екстрасистоічна аритмія, і т.д. 75 років. Ліки : вальсакор Н80, небівалол 5 мг.,варфарін 7,5 мг,аторіс 20 мг, семлопін 5 мг,сід 10 мг, 2 р. на тиждень, верошпірон. Верошпірон через 2 роки визвав гінекомастопатію. Пропонують замінити на декріз, у якого також є побічна дія на гінекомастопатію. Чомусь простого аспаркаму не назначають. Що порадите?

Ответы врачей 2

21
Сиромаха Сергей Олегович
*
Адрес: г. Киев, Украина, Национальный институт сердечно-сосудистой хирургии им. Н.Амосова НАМН, Главный врач
Телефон: 044 275 10 04
На жаль, дистанційне призначення медикаментів є неправильним. Раджу Вам приїхати на обстеження до Інституту їм Амосова та отримати повноцінну консультацію. 
304
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиохирург, кардиолог
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Візьміть еплетор або, якщо дозволяє бюджет, інспра. Верошпірон - сечогінне.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад