Катя | 2019-02-11 13:10:08

Дитина не їсть

Добрий день. Дитина не їсть ложкою. Їсть тільки те, що візьме рукою: пиріжок, яблуко, сирник, хліб... ходить тиждень в садок їсть тільки хліб. Був випадок, що ми заставляли його їсти. Через цей стрес він навідріз відмовляється, щоб його годували. Ні супчики, ні каші нічого подібного. Здавали аналізи, дитина абсолютно здорова. Допоможіть виправити свої помилки.

Ответы врачей 1

414
Ратушняк Мария Викторовна
Ратушняк Мария Викторовна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Винница, Украина, Детское дошкольное учреждение № 67
Телефон: +380974606690
Доброго дня!  Стосовно садочку не хвилюйтеся, в період адаптації водіть дитину  на кілька годин, а не на цілий день. Їсть хліб, нехай їсть хліб. А тим часом, Ви правильно сказали, виправить помилку з їдою. Пограйте з дитиною в гру, нехай годує своїх іграшок з ложечки чи чашечки. Купіть, разом з дитиною, виберіть яка йому сподобалася чашку та ложку. Не заставляйте, але кожного разу пропонуйте використовувати ложку чи хоча б чашку. Кашу також можна пити з чашки. Дайте таку їжу, щоб хотів з"їсти, а руками неможливо. Морозиво, наприклад. Не для того, щоб нагадувати дитину, а щоб дати позитивний досвід користування ложкою. Не хвилюйтеся. І занадто не загострюйте увагу на цьому питанні. Згодом усе налагодиться. В садку скажіть щоб не годували. Але саджали за стіл. Буде дивитися, як інші діти їдять, і сам навчиться. Удачі.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.