Ірина | 2019-02-18 16:43:42

Цікавить питання проктологічного характеру

Доброго дня) Хотіла дізнатись вашу думку на рахунок такого питання: болить зліва біля копчика, віддає в пряму кишку ніби пече,але тільки з лівої сторони,віддає у пахову зону, в сфінктер в одну точку, в сідницю,в ногу. Була на огляді в проктолога, вона провела пальпацію і анорескопію, сказала що все чисто ні тріщин,ні внутрішнього геморою, ні поліпів немає. Звернулася до кінезотерапевта, він назначив мрт поперекового відділу хребта. Мрт ще не робила. Хочу спитати у вас чи це дійсно може бути від хребта, якась протрузія чи защемлення нерву сідничного, чи це все ж таки проблема проктологічного характеру? Аналіз крові робила біохімічний все в нормі,тільки холестерин високий. Незнаю чи знов звертатися до проктолога чи робити таки мрт поперикового відділу? Заздалегідь дякую за відповідь) Просто дуже переживаю щоб не дай Бог не був рак кишківника.

Ответы врачей 1

381
Луцик Андрей Петрович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Национальный медицинский университет, кафедра Хирургии №1; Проктологический центр Украины; Клиника «Обериг»
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго дня, з приводу раку кишечника вам переживати не потрібно, оскільки цей діагноз був виключений під час проктологічного огляду. Що стосується ваших скарг, то це може бути або ірадіація болю, зумовленого патологією хребта (МРТ варто зробити), або прояв захворювання, яке зветься прокталгія (МРТ потрібна і в цьому випадку).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.