Дегіна Ольга Сергіївна | 2019-03-15 09:49:27

вакцинація

Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, розібратись з питанням вакцинації. Сину зараз 1 рік 7 місяців, нам необхідно зробити прививку АКДП ревакцинація. Попередньо ми робили ці прививки у державній поліклініці і на третє введення індійської вакцини 02.02.18р. була дуже сильна реакція (цілий тиждень висока температура 39-40 градусів, яка погано збивалась, відсутність апетиту у дитини, пронизливий плач...) Нас навіть направили у стаціонар, де також намагались збити температуру. Після цього лікар сказав, що ревакцинацію необхідно буде робити вакциною з очищеними компонентами. Буквально декілька днів назад з лікарні передали, щоб ми купили вакцину "Інфанрікс" та прийшли на щеплення. Перечитавши інструкцію до цієї вакцини, я зрозуміла, що це також вакцина із цільноклітинними компонентами і в протипоказаннях висока температура більше двох діб, лихоманка і ін. на попереднє введення цільноклітинних вакцин. Підкажіть, будь ласка, яку вакцину нам необхідно купити? Заздалегідь вдячна за відповідь (вибачте за такий довгий текст)

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, в вакцині інфанрикс використовується ацелюлярний компонент від кашлюку. Саме це мав на увазі ваш лікар. Можете використовувати цю вакцину. Будьте здорові!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.