Власюк Марія Степанівна | 2019-04-14 21:48:53

проблема з сечовим міхуром

Доброго здоров'я. Мені в цьому році буде 70 років. З 1955 року після ДТП багато років лікувалась, майже десять років до 1964року лежала. з 1955 року по 1998рік мені було зроблено 10 різних операцій, а після операцій для полегшення сечовиділення підвозили до крана з водою та пускали воду струмочком, щоб не використовувати катетер. А тепер, як тільки почую дзюркіт струмочка води, або звук, що нагадує його, не можу втримати сечу, хоча перед цим відвідала вбиральню. А також, коли змерзну в ноги, теж хочеться мочитися, хоча декілька крапель, навіть при порожньому сечовому міхурі. Це бажання проходить, як тільки зігрію ноги. Аналіз сечі не поганий, тільки сольовий діатез. У мене 2 тип цукрового діабету (7 - 10), хронічний гепатит "С" в стадії ремісії, артроз усіх суглобів. Прошу порадьте що не будь, Може є які не будь таблетки, або процедури. Я дуже погано ходжу, не можу нікуди поїхати. Буду щиро вдячна. Власюк Марія Степанівна.

Ответы врачей 1

804
Люлько Сергей Владимирович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: +380675000249 www.LiulkoMD.com.ua (персональный сайт) Киев, Центр урологии, ЛДЦ "Добробут", ул. Семьи Идзиковских, 3
Марія Степанівна, напишіть коли вас оглядав гінеколог та робилося гінекологічне УЗД? Які ще супутні захворювання у вас є? Які показники цукру (глюкози) крові? Які препарати взагалі ви приймаєте? Напишіть результати аналізу сечі.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.