Надія | 2019-04-19 21:37:46

ендокринна

здала аналіз на ттг результат 0.072, приймаю L-тироксин 150, яку дозу приймати ( робили операцію у 2012 року повністю видалили щитовидну залозу) у 2017 році народила дитину ( аналізи при вагітності здавала кожного місяця) останній раз здала анали у 2017 році після народження дитини.

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
1. Якщо людина приймає препарат тироксину, то необхідний контроль за рівнем ТТГ принаймні 3 рази на рік. Доза левотироксину не може бути постійною впродовж всього життя. 2. Результат - передозування препарату левотироксину з виникненням підвищеного рівня гормонів в організмі (тобто отруєння організму надлишком препарату). 3. Стосовно дози: формули не існує . Однак не більше від Вашої ідеальної ваги, помноженої на 1,8. далі - немає відомостей про вік, масу тіла, артеріальний тиск, ЧСС, рівень вітаміну D. Ваш стан потребує більш уважного ставлення до організму. Удачі!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.