Ольга Сергиенко | 2019-05-27 03:48:29

Харчове отруєння

Масове харчове отруєння в кафе 11.05.2019. Через 6 годин діарея,рвота фонтаном,висока температура, а потім змінилась на нижче нормальної.Ломота в тілі,зледеніння ніг,рук,судорги,біль в голові і в усіх м'язах,і в кожній клітинці,сухість в роті,провали пам'яті, безсоння, подеколи якісь галюцинації, не орієнтувалась в часі і подеколи в просторі. Лікувалась спочатку Ніфуроксазидом і пила Лактіалє,Сорбекс.Не мочилась 5 днів,все йшло через з.пр.Потім коли почала мочиться природнім шляхом,з'явились болі в сечовому міхурі і сечових шляхах,в почках. М'язева слабкість,тремтіння рук,ніг,слизові оболонки розпухли і були подразнення. Зрачки були трашні,великі і ужасні,погано бачила. Все було ніби розтягнуто і розпливчасто.Двоїлось і сльозилось.Читать не можливо було. Мова стала слабка,нерозбірлива. Потім голос зник на декілька днів. Заговорила на 7 день.Задишка. Серце давало збій. Губи були синіми. З'явилась молочниця. До спеціалістів вчасно не зверталась. Допомогу на 3 день хвороби стали надавать лікарі вдома. Чотири дні ставили крапельниці. Ліки:Ессенціалє,аскорбінова кислота,глюкоза,аспаркам,ношпа,кокарбоксилаза,церукал,вітамін е4. Їла протерті супи,мін. воду без газу,узвар і воду "R eO" Після крапельниць стан покращився. А зараз знову висока температура, тошнота,головні болі, лихоманить і т.д. і т.п. Аналізи крові були погані. Лейкоцити і РОЕ. Здала на біохімію крові і ще там на щось. Результати будуть завтра.

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте, немедленно необходимо обратится в инфекционное отделение и лечиться в условиях стационара.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.