Добрий день. Мені сказали, що зоб може завадити нормальному протіканню вагітності, я на 27 неділі...

Есть ответ
Добрий день. Мені сказали, що зоб може завадити нормальному протіканню вагітності, я на 27 неділі і у мене "збільшений зоб". Чи це правда і що можна з цим зробити.

Ответы врачей

Болгов Михаил Юрьевич

Болгов Михаил Юрьевич

Проблемы могут быть только при нарушении функции ЩЖ, а не от факта ее увеличения. Проверьте Т4 свободный и ТТГ в крови.