| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! Не можу завагітнити

Доброго дня! Не можу завагітнити. Лікувалися з чоловіком. Було 2 операції. 1- розрив кісти правого яйника; 2- фібромопластика труб.Цього року налаштувалася на запліднення ISCI, і два рази прходила стимуляцію яйників на ріст фолікулів і фолікули не ростуть. Лікарі кажуть яйники мертві. Що б ви порадили (якими ліками стимулювати ріст фолікулів). 1 раз стимулювала ліками фостімон по 0,75 м 10 днів. 2-га стимуляція - гонап по 1000 5 днів. Порадьте, будь-ласка, що ще може мені допомогти?!

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Не зовсім зрозуміло, на якій підставі ставиться діагноз "мертвих яйників", бо в такому випадку вам вже ніщо не допоже, в тому числі стимуляція овуляції чи штучне запліднення. Вам в такому випадку потрібно думати про усиновлення дитини, а також про прийом замісної гормональної терапії. Я впевнена, що лікарі перегнули палку в вашому випадку, а діагнозу як такого так і не має. І чому проводилася пластика труб?
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.