Елена Петровна дякую за попередню відповідь! Скажіть ще будь-ласка чи можна при терміні 16 тижнів...

Есть ответ
Елена Петровна дякую за попередню відповідь! Скажіть ще будь-ласка чи можна при терміні 16 тижнів вживати краплі для носа - галазолін. Пробувала піносол він на травах, але ефекту ніякого, мучуся, нема чим дихати - закладений ніс. Галазолін діє миттєво.. Наперед дякую

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Галазолін можна при вагітності, але доза не повинна перевищувати максимальну допустиму дозу (читайте в інструкції)