| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! Я зайшла сюди вперше, та надіюсь, що мені допоможуть розібратися у всіх моїх...

Доброго дня! Я зайшла сюди вперше, та надіюсь, що мені допоможуть розібратися у всіх моїх сумнівах. Пів року тому у мене була затримка два тижні, я вирішила перевіритись. Оглянувши мене, мій гінеколог сказав, що я можливо на другому тижні вагітності. Коли я пішла на УЗІ (мене туди направили), мені сказали, що підозра насправді на позаматкову вагітність - знаходиться яйцеклітина у лівій трубі... Порадили почекати місячних - ще тиждень другий. Якщо їх не буде, то знову УЗІ і якщо вагітна - то потрібно операцію. Місячні почались, післа них я пішла на повторне УЗІ і там мені сказали, що мої яєчники збільшилися вдвічі, та це не страшно. Зараз у мене затримка місячних майже 2-а тижні. Те, що я вагітна не думаю (та й тест робила для переконання). Не знаю, чи варто мені звертатися знову в цей центр, адже це забирає дуже багато сил, а тим більше я після такого випадку дуже довго не могла заснути. Чи варто мені переживати через затримку місячних біля двох тижнів і чи варто заставляти себе знову таке пережити?Дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Якщо тест на вагітність негативний, то спокійно дочекайтеся наступних місячних. Щоб сказати вам, чи ваші затримки являются нормою, чи якимось порушенням, на яке треба звернути увагу, потрібно запитати вас багато запитань, а також хоча б оглянути.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.