Доброго дня, шановні лікарі!Маю питання, і перепрошую, якщо воно не дуже розумне :) Після викидня...

Есть ответ
Доброго дня, шановні лікарі!Маю питання, і перепрошую, якщо воно не дуже розумне :) Після викидня мій гінеколог заборонила мені вагітніти упродовж 6 місяців і призначила таблетки Ярина у якості котрацепції. А я забула спитати, чи у ту перерву в сім днів, коли не п"єш таблетки, треба ще й перерву в сексі робити? Тобто чи безпечні ті сім днів, чи, може, протягом них потрібна додаткова котрацепція?Завчасно дякую за відповідь.

Ответы врачей

Попова Татьяна Алексеевна

Попова Татьяна Алексеевна

Если прием таблеток начали в 1й день менструации или в день выскабливания то никакие дополнительные меры контрацепции не нужны - Вы полностью защищены от беременности как в 3 недели приема таблеток так и в 7ми дневный перерыв.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ні, перериву в сексі не треба робити, тим більш, що з цих 7 днів 3-4 дня у вас будуть місячні.