Доброго дня! Вже зверталася до вас раніше, тепер потребую вашої консультації знов

Есть ответ
Доброго дня! Вже зверталася до вас раніше, тепер потребую вашої консультації знов. В мене вагітність 26 тижнів, все проходить добре, стою на обліку у приватній клініці у Львові - Інтерсоно. До останнього візиту до лікаря все було добре, в минулий четвер мені сказали неприємну новину - в мене виявлено уреоплазму і потрібне лікування антибіотиками, які зашкодити дитині на цьому терміні вже не можуть. Я не дуже впевнена що це правда, насправді боюся як це вплине на мою дитинку. І ще я напевне буду народжувати у США, у мене поки немає ніякої інформації пов"язаної з цим, найбільше мене турбує коли я зможу повернутися додому, і які потрібно документи.Наперед дякую.Зоряна

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Забудьте про уреплазму, ніякого лікування вам не потрбіно, а носіть вагітність далі. В США, якщо ви на візиті чи імігрант, а не маєте багато грошей, є спеціальні соціальні програми допомоги, які допоможуть вам покрити медичну допомогу майже на 90-100%.