Добрий день! Скажіть будь-ласка яка ймовірність зміни положення плоду на 38 тижні з чисто сідничного...

Есть ответ
Добрий день! Скажіть будь-ласка яка ймовірність зміни положення плоду на 38 тижні з чисто сідничного передлежання ( I позиція)? Є ознаки нетугого обвиття пуповини навколо шиї. Чи можна застосувати якійсь вправи на зміну положення плоду?

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

На такому терміні вже майже не має. Плід може змінити положення до 36-37 неділь, тому що кількість вод зменшується...