| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! Щиро дякую за попередні Ваші відповіді

Доброго дня! Щиро дякую за попередні Ваші відповіді! Знов звертаюся до Вас за консультацією - у мене 36 тижнів вагітності, вже 2й тиждень підряд на прийомі ставлять діагноз - тахікардія плоду. Призначили курантил тричі на день, тепер 28го треба знов йти, якщо нічого не зміниться, кажуть, потрібно буде вводити курантил внутрівенно. Я дуже хвилююся, тим більше народжувати ми плануємо закордоном, а для цього потрібно подолати 10 годинний переліт. Наперед дякую.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
В такому випадку гра в очікування тут не може буди, а введення різних препаратів також марна, тому що мова йде про гіпоксію плода. Якщо у вас все в нормі з щитовидною залозою, то тоді треба добре дивитися дитину на предмет анемії-гіпоксії. Якщо тахікардія наростає, то потрібно викликати пологи без вагань - рятувати дитину. курантил допоможе як мертвому кадило.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.