добрий день! бакпосів виявив стафілокок, і гінеколог призначила тержинан

Есть ответ
добрий день! бакпосів виявив стафілокок, і гінеколог призначила тержинан. не ризикнула його купити оскільки в анотації були застереження щодо вагітності (я на 15 тижні). чи існує щось безпечніше з медичних препаратів або немедикаментозне лікування? і наскільки необхідно пролікуватися саме під час вагітності? дякую!

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Це нормальний вид мікроорганізма для жінки, і якщо у вас немає скарг, то можете заспокоїтися і доношувати вагітність до пологів.