За полгода до формального развода муж ушел из дома оставив меня с долгами, двумя детьми...

За полгода до формального развода муж ушел из дома оставив меня с долгами, двумя детьми и без денег. Он продал машину, снял со своего счета деньги, которые мы откладывали детям на образование и купил на свою маму квартиру, где сейчас живет с любовницей. Нашим детям 4 и 1,5 лет. Развод уже оформлен. На запросы банк не отвечает. Как я могу привлечь банк к ответу и мужа к ответственности? Спасибо

Ответы врачей 1

Специалист
Відповідно до ст. 80 „Сімейного кодексу України” від 10.01.02 № 2947-III:
1. Аліменти присуджуються одному з подружжя у частці від заробітку (доходу) другого з подружжя і (або) у твердій грошовій сумі.
2. Розмір аліментів одному з подружжя суд визначає з урахуванням можливості одержання утримання від повнолітніх дочки, сина, батьків та з урахуванням інших обставин, що мають істотне значення.
3. Розмір аліментів, визначений судом, може бути згодом змінений за рішенням суду за позовною заявою платника або одержувача аліментів у разі зміни їхнього матеріального і (або) сімейного стану.
Вам потрібно подати Позов до суду про стягнення аліментів.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.