Я хотела бы узнать о выплате детский пособий для матерей - граждан Украины, рожавших и...

Я хотела бы узнать о выплате детский пособий для матерей - граждан Украины, рожавших и проживающих в других государствах. Если возможно подскажите ссылки на подобные Нормативные Акты Украины.С уважением.

Ответы врачей 1

Специалист
Відповідно до ст. 1 Закону України „Про державну допомогу сім’ям з дітьми” від 21.11.1992 № 2811-XII громадяни України, в сім`ях яких виховуються та проживають неповнолітні діти, мають право на державну допомогу у випадках та на умовах, передбачених цим Законом та
іншими законами України.
Іноземці та особи без громадянства, які постійно проживають в Україні, а також особи, яким надано статус біженця в Україні, мають право на державну допомогу нарівні з громадянами України на умовах, передбачених цим Законом, іншими законами або міжнародними договорами України, згода на обов`язковість яких надана Верховною Радою України.
У разі, коли міжнародним договором України передбачено інші правила, ніж ті, що містяться у цьому Законі, застосовуються правила, встановлені цим договором.
Порядок призначення і виплати державної допомоги сім`ям з дітьми та перелік документів, необхідних для призначення допомоги за цим Законом, встановлюється Кабінетом Міністрів України.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.