Доброго дня! Хочу розповісти продовження історії з цими аналізами

Есть ответ
Доброго дня! Хочу розповісти продовження історії з цими аналізами....на основі цих аналізів мені лікарка поставила діагноз полікистоз яєчників і порадила препарат Ярина. За її порадою я почала його пити з першого дня місячних згідно інструкції. Місячні проходили дивно: то були сильні кров’яні виділення, то — просто мазало. На 15 день такого "дурдома"я звернулася до іншого лікаря — при огляді він не побачив попереднього діагнозу, сказав, що я "притупила" дію яєчників і поставив інший діагноз (все ж на основі цих же аналізів) — інфантильна матка 1 ступеня. Сказав що матка в мене замала і що потрібно пройти мінімум 2 курси гормонотерапії (колоти гормони і певній послідовності+ якщо це не поможе — масажі і фізіотерапія). Це було ще в січні. Ага! А для зупинки мазання я приймала 12 днів "Дюфастон". Мазанина дійсно пройшла і цикл знову проходить як завжди. Але. Прочитавши багато інформації і інтернеті я побачила, що мої розміри як для жінки, що була вагітною але не народжувала є в нормі. Я НЕ ХОЧУ ПРОСТО ТАК ПРИЙМАТИ ГОРМОНИ! І я не бачу в них доцільності. Єдину проблему, яку я знаю точно — у мене не настає овуляція я не можу завагітніти (до першої вагітності пробували пів року + УЗД + немає двофазної БД+ тепер не "предохраняемся" більше пів року). Порадьте, будь ласка, що робити у таких випадках. Чи дійсно у мене малі органи. Чи можна мені пробувати вагітніти зі стимуляторами зновую Як мені виносити вагітністью Чи правий останній лікар?Наперед вдячна за Вашу відповідь!

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

невдалі перші вагітності спостерігаються майже в 80% жінок, тому ви не є виняток. І причина частіше всього в спонтанних хромосомних аномаліях - природній відбір. Тому як би не "ковирялися" лікарі в проблемах викиднів, але найчастіше це зв"язано з дефектами плідного яйця, а не проблемами жінки. Я думаю, що в першу чергу вам треба скинути вагу хоча б на 5 кг і ваші проблеми можут вирішитися без лікарського втручання.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

1. Ви не можете завагітніти півроку, враховуючи ці періоди, коли вам назначали протизачаткові таблетки?
2. Чому б вам не спробувати провести стимуляцію яйників кломіфеном?
3. Який у вас ріст та вага тіла?