| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день! Кілька років я вважала, що хворію на молочницю, хоча аналізи нічого не "показували"

Добрий день! Кілька років я вважала, що хворію на молочницю, хоча аналізи нічого не "показували". Нещодавно звернулаль до лікаря акушера-гінеколога-генетика. Аналізи виявили "Гарднереллу вагінальну". Зараз назначена ціла система лікування (сумамед, далацин, серта, холівер, хілак форте, ехінацея, деклофенак натрію). Скажіть будь-ласка, чим може мені "грозити" те, що майже 10 років лікувала не те що треба (через не компентентність лікарів) і чи може вплинути це захворювання на репродуктивність? І друге- при наявності патологі--поперечної перетинки матки можливе нормальне виношування вагітності? Завчасно дякую.

Ответы врачей 2

Специалист
Гарднерелла не вызывает заболеваний и воспалений у женщины, не нарушает ее репродуктивное здоровье и не требует лечения, а тем более – антибиотиками.
Д-р И.Марков
30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
У вас вагінальний дисбактеріоз, який потрібно лікувати як найменшою кількістю препаратів, якщо у вас є скарги. Для цього скористуйтеся препаратами метронідазолу, а потім препаратами лактобактерій. Відносно перегородки матки - її краще видалити методом гістероскопії.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.