Добрий день. Прокоментуйте, будь-ласка, УЗД :матка в anteflexioрозміри 30х40х45ммехоструктура одноріднашийка 38-20ммендометрій 4,0ммправий яєчник 26х28х19мм -...

Есть ответ
Добрий день. Прокоментуйте, будь-ласка, УЗД :матка в anteflexioрозміри 30х40х45ммехоструктура одноріднашийка 38-20ммендометрій 4,0ммправий яєчник 26х28х19мм - фолікули дрібнілівий 24х25х18мм фолікули 13мЯкий це може бути день циклу, бо після вводу дифереліну( з групи блокади гормонів ) в листопаді 2006 року ( укол на 3 місяці ) місячних ще не було. Чи можна проводити ефективний моніторинг овуляції в цьому циклі ? Буду дуже вдячна за відповідь

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ситуація така: якщо фолікул 26 мм, то це вже майже овуляція, тому потрібно жити статевим життям ВЖЕ. І не кожен день, а через день - сперма не встигає стати повноцінною, якщо кожен день. Прогестерон НЕ приймати до тих пір, доки на УЗІ не буде наявності жовтого тіла, або взагалі його не приймати.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Картина відповідає пригніченому станові яйників, тобто циклу у вас немає і овуляції не буде швидше всього.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Картина відповідає пригніченому станові яйників, тобто циклу у вас немає і овуляції не буде швидше всього.