Добрий день.Скажіть

Есть ответ
Добрий день.Скажіть. будь-ласка, чи міг прийом фолієвої кислоти спровокувати фолікуліт?Діагноз ставив дерматовенеролог.Аналізи ніякі не робились, на вигляд це червоні плями з ущільненням.При натисканні на них біліють.Спочатку одна на лобку, тепер ще дві в області грудної клітки. Лікар порадив мазати еритроміциновою мазю.Що ви про це думаєте?

Ответы врачей

Ерошкин Евгений Юриевич

Ерошкин Евгений Юриевич

Фолликулит не может быть спровоцирован приемом фолиевой кислоты. Фолликулит не проявляется пятнами и не болит. Фолликулит не лечится эритромициновой мазью.