Доброго дня!Допоможіть, будь ласка, розібратись в ситуації, що виникла

Есть ответ
Доброго дня!Допоможіть, будь ласка, розібратись в ситуації, що виникла. Я вживаю КОК "Жанін". Зараз закінчую прийом 5-ої упаковки (у понеділок маю прийняти останнє драже). З вчорашнього вечора спостерігаю в себе дивні виділення -- слиз з кров’яними прожилками (у невеликій кількості). М. мають розпочатись у наступний четвер. Чи може такий стан бути наслідком того, що я зараз хворію на застуду? З ліків вживала лише арбідол і 3 пакетики гарячого напою "Колдрекс".Прошу пробачення, що написала так багато, але мене дуже непокоїть такий стан, а піти зараз на прийом до лікаря не маю можливості.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ні, нічого приймати не потрібно. Виділення пройдуть з місячними.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Так, це результат вашої простуди і того, що ви приймали ряд серйозних препаратів