в мене були 2 завмерші вагітності на 7-8 тижні, після яких я звернулася в ПЦРЛ...

Есть ответ
в мене були 2 завмерші вагітності на 7-8 тижні, після яких я звернулася в ПЦРЛ де мені і почали призначати утрожестан в другій половині циклу ( були мажучі виділення перед місячними ) . Після перевірки прохідності труб направили на лапароскопію- де виявили ендометріоз. В 11.06р. ввели диферелін на 3 місяці( для блокування гормонів ) - місячних до цього часу ще не було. ( я колись про це у Вас запитувала ) В квітні місяці по результатах УЗД на 16.04 ендометрій 4,0мм., домін. фолікул 13ммна 19.04 ендометрій 7,5 мм, домін. фолікул 26,0ммна 23.04 ендометрій 8,4 , та вже жовте тілоі от лікар призначив з 22.04. утрожестан для кращої імплантації яйцеклітини та сказав вимірювати БТ що вона має бути біля 37,0,( а в мене чомусь не так) 03,05, якщо тест буде позитивним - сказав відновити прийом утрожестану. Якщо я сьогодні зроблю тест - чи може бути він результативним?

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Трохи зарано робити тести на вагітність. Має бути затримка місячних не менше 5-7 днів. Так як у вас не було місяних і визначити затримку неможливо, потрібно виходити з того, що овуляція була 19-20 квітня, тому тести потрібно робити не раніше 10-15 травня.