| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! Ситуація в мене така: перед Новим Роком з"ївши лангустів з пивом вранці...

Доброго дня! Ситуація в мене така: перед Новим Роком з"ївши лангустів з пивом вранці мені стало дуже погано, я подумала, що це виразка знову торбує. Проте, 31 вночі піднялася температура (чого ніколи не буває) до 37,8. Болі посилилися, болів весь живіт і область нирок. 1 січня я пішла на швидку, лікареві пояснила, що хворіла виразковою хворобою, були шлункові кровотечі. Він приписав той же омепразол і парацетамол. Ставало гірше. Я змогла потрапити до свого дільничого лікаря наступного дня. Вона зробивши аналіз сечі, запитала, чи немає в мене менструації (нічого не було), пояснила лікар, що в сечі є кров. Виписала таблетки Buscapina (N - butilbromuro). Через 5 днів мені стало краще. Проте, на даний час я почуваю себе дуже погано. Болить область нирок, болі бувають ниючі, інколи досить різкі. Біль може переходити в область яйників. Після інтиму з чоловіком з"являються кров"янисті виділення. Місячні болючі, але після двох днів мазалося щось темно-бурого коліру. Інколи біль огортає і частину спини і низ живота. Вранці, після сну, стаю сильно запухша. Верхня губа чуть не на носі. Також часто почала бігати в туалет і не можу довго терпіти. Останні 2 місяці в будь-який час доби може почати пекти в області піхви, чи то сечового каналу, але не після того як сходжу в туалет.Пробувала пити уролосан, колись він мені обезболював болі при цистіті, чи ниркові болі. Також пробувала пити чай, котрий допомагав в тих же випадках. Стає гірше. Починається різкий біль, здається ніби щось дряпає внизу живота.Ситуація така, що я закордоном і ще 3 місяці до відпустки. Працюю по 11 год. Ввесь час на ногах. До лікарів тут можу піти, але я погано говорю і дуже часто можу посперечатися щодо їхньої компетентності. До спеціаліста потрібно чекати 3-6 місяців. Що Ви можете порадити в такій непростій ситуації? Якого захворювання можуть бути такі симптоми?Мені 25 років. Дітей немає. Не використовую контрацепції. Вагітною не можу бути, тому що хворий чоловік. Хворіла виразкою, в даний час не торбує. 7років тому на УЗД показало, що є пісок в нирках і ліва опущена. До 2007 року нирки не торбували сильно.Спасибі за Вашу участь

Ответы врачей 1

Специалист
Шановна Маріє, важко давати поради у Вашому випадку. Дійсно багато симптомів свідчить про можливість існівання запальних процесів сечовивідних шляхів та/або органів малого тазу.
Без обстеження , допомога не може бути ефективною.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.