УЗД на 12 день циклу:правий яечник- дрібні фолікулилівий- домінуючий 10,6ммендометрій 5мм.назначили у укол менопур 1,0мл...

Есть ответ
УЗД на 12 день циклу:правий яечник- дрібні фолікулилівий- домінуючий 10,6ммендометрій 5мм.назначили у укол менопур 1,0мл ( гормони ФСГ ЛГ )сьогодні на 12 д.ц. для стимуляції росту фолікула, чи не зашкодить це, тобто чи не запізно призначили цей укол? Наперед вдячна за відповідь.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Знову ж таки, труби до завмерших вагітностей не мають ніякого відношення. У вас є овуляція, тому ви вагітніли. У вас є прохідні труби, тому ви вагітніли. Едометріоз тут також ні при чому, бо ви вагітніли. Розумієте, все у вас добре на рахунок зачать. Тобто немає чого лазити в животі, ковирятися в трубах, бо зачаття у вас є, імплантація у вас є. А далі йде питання: чому вагітніть переривається? І ось тут пошуки мусять бути в інших напрямках. Але, дійсно, перепочиньте від тих безконечних походів до лікарів, махніть тимчасово на все рукою, потратьте гроші на добрий відпочинок, і не замітите, як Господь пошле вам дитинку.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Скажу вам відверто: дивні ваші лікарі, а точніше, руки у них чешуться. Спочатку вам пригнічували овуляцію гормонами, потім не встигли відновитися цикли, як вже хочуть від вас вагітності... Зачекайте... Куди женете? І тепер в труби треба лізти, бо замало лазили по животі під час лапароскопії. Дорогенька моя, та з таким підходом вам потрібно прописатися в поліклініці і жити там постійно, але про вагітність можете забути. Прогестероном (тобто утрожестаном) не лікують ендметріоз. Шкода мені вас. Раджу 6 місяців бути подалі від своіх лікарів і пробувати вагітніти. Як не завагітнієте, шукайте кращих спеціалістів.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Можлива пізня овуляція. А який зміст провіряти прохідність труб, коли ніби-то немає овуляції? Труби ж тут не причім. І якщо провіряти прохідність труб, то лише в першій половині циклу.