Доброго дня. На 12недлі вагітності (зараз 9 неділя) планую поїзку на конференцію в Сербію (участь...

Есть ответ
Доброго дня. На 12недлі вагітності (зараз 9 неділя) планую поїзку на конференцію в Сербію (участь у конференції планувалась ще до вагітност). Маю летіти на літаку в Будапешт, а потім ще 7 годин на поїзді до Белграду (нажаль прямого рейсу на літак немає). Я дуже хвилююсь, як такий маршрут може вплинути на вагітність (вона дуже бажана, попередня була півроку назад позаматковою)?

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Навпаки, переліти краще ніж тряска в поїзді.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ви будете стомлені, тому, звичайно, тряска в поїзді, первтома можуть вплинути на вагітніть на такому терміні. Але важко сказати, наскільки цей вплив буде пагубним. Це неможливо передбачити.