Планую вагітність і вагаюся, чи робити аналізи на торч. Ще колись давно у мене була...

Есть ответ
Планую вагітність і вагаюся, чи робити аналізи на торч. Ще колись давно у мене була завмерла вагітність і виявили, що зашкалює цитомегаловірус і герпес, але не в гострій формі, а той, що ніби колись був. Думки лікарів розбігалися, одні наполягали лікувати, інші казали, що навпаки, від нього є імунітет. Ну ризикувати не хотіла, і з чоловіком пролікувалися. Потім благополучно народила. І от тепер знову думаю, якщо цей вірус був раніше, і якщо лікувався, то проти нього справді є імунітет, чи можливі загострення? І якщо робити аналізи, то все таки вибирати форму G чи М. Проясніть , будь ласка, а то щось таке різне ставлення до цих вірусів. Наперед дуже дякую. Слава

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Успокойтеся і вагітнійте.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Не треба було лікуватися. У вас були добре виражені захисні сили, тому даремно тратили гроші і здоров"я. Вагітнійте спокійно, лише почніть прийом фолієвої кислоти.