Доброго дня! Хотіла би отримати Вашу пораду щодо лікування

Есть ответ
Доброго дня! Хотіла би отримати Вашу пораду щодо лікування. В червні цього року в мене стався викидень 11-12 тижнів (сильна маткова кровотеча). Першій дитині на той час було 1 р.6 м., годувала груддю. В лікарні здала імуноферментний аналіз (хламідія (Chl.trachomatis - різко позитив(+), герпевірус 1,2()HSV Ig G- позитив(+), токсоплазма(T/gondi Ig G)-377 Ме/мл мgo35)//Через 2 місяці здала повторні аналізи в біологічну лабораторію м. Києва разом з чоловіком. Отримали такі результати.мої: Антитіла IG G до Chlamidia trachomatis -не виявленн R-0.59 Антитіла IG M до Chlamidia trachomatis -не виявлені R-0.89 Антитіла IG G до віруса герпеса 1/2 типу - виявлені R-26.37 Антитіла IG G до цитомегаловірусу - виявлені - R=4.66 Антитіла IG G до Toxoplasma gondii -148.54чоловіка:Антитіла IG G до Chlamidia trachomatis -не виявленн R-0.17 Антитіла IG M до Chlamidia trachomatis -не виявлені R-0.50 Антитіла IG G до віруса герпеса 1/2 типу - виявлені R-25,77 Антитіла IG G до цитомегаловірусу - виявлені - R=2,16 Антитіла IG G до Toxoplasma gondii -не виявленіДякую.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

А їх не треба позбуватися. тим більш неможливо їх позбутися. Вони у вас все життя і на все життя. Як майже у всіх дорослих людей.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ваш викидень стався, бо ви годували іншу дитину. Процес смоктання викликає виробітку окситоцину, гормону, який приводить до скорочень матки. А ваші інфекції ніякого відношення до викидню не мають, тим більш чоловіка. Ваш лікар відстав від сучаної медицини надовго...