Доброго Вам дня.Підкажіть, будь ласка, як навчитись розуміти чоловіка, оскільки те, що раніше нам один...

Доброго Вам дня.Підкажіть, будь ласка, як навчитись розуміти чоловіка, оскільки те, що раніше нам один в одному подобалось (тому й зійшлися 10 років тому), спричиняє дискомфорт, те, на що колись "закривалось очі" виходить чи не на основний план. Почуття вини - і в нього, і в мене, а це дуже заважає зясувати проблему. Над чим вартує попрацювати? Чекатиму поради. Дякую.

Ответы врачей 1

588
Сидун Оксана Юрьевна
Сидун Оксана Юрьевна
Психолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 80677746504
Доброго дня! Для того щоб розібратися в ситуації на неї треба подивитися більш детальніше, а це не видно з Вашого листа. Якщо можна детальніше опишіть хоч одну конфлікту ситуацію.
Можливо, зараз Ваша сімя переживає кризу. И це нормальний процес. Коли люди правильно долають кризові ситуації вони стають ще ближче один до одного. Дійсно почуття вини завжди заважає будувати стосунки. Тому воно тут не доцільно.
Ви запитуєте: як навчитись розуміти чоловіка? Як Ви це робили раніше? Раніше ж були порозуміння в стосунках. Спробуйте той же спосіб.
Можливо, Вам потрібно з’їздити вдвох кудись на відпочинок, пригадати радісні хвилини, переглянути старі фотокартки.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.