Доброго дня, можливо Ви мені допоможите в наступній ситуації. Вагітність 12неділь3дні

Есть ответ
Доброго дня, можливо Ви мені допоможите в наступній ситуації. Вагітність 12неділь3дні. У мене регулярно з"являються бурі виділення уже на протязі двох тижнів. Все почалось дві неділі назад. Вранці в неділю появилась кровотеча на УЗІ не показало, що з плод живий і нормально розвивається, ні відслойки, ні тонусу не було у вечері ще й діарея появилась. Реклмендація врача постільний режим і ентерос гель з ентролом від діареї і дієта. За три дні все пройшло. Потрошки починаю рухатись, гуляти. Все знову повторюється на наступних вихідних. Знову постільний режим. Через день мазня закінчується. Я потрохи піднімаюсь, хожу. Вчора була у лікаря. Результати УЗІ: В полости матки плодное яйцо ср. вн. d=48мм, КТР=42мм, ДБ=6мм, БПР=15мм, воротниковая зона-1,7мм, серцебиение, шевеление (+), плацента формируется по задней стенке у дна. Вн. зев закрыт. Ш\м длиной 32мм. Д\з: беременность 11недель.А ввечері, після прогулянки, знову почалась бура мазня, яка продовжується і зараз. Підкажіть, що її може зумовлювати і як з нею боротись? І чим це може загрожувати мені й дитині?Дякую за відповідь

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Так, це добрий аналіз. Виділення навряд чи провокуються перенесеними операціями. Який у вас гемоглобін?

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Коли таке сталося зі мною, я ніяк не могла зрозуміти, чому я опинилася однією з 5 тисяч! Будемо вірити в те, що ви не маєте ніякої проблеми.
Справа в тому, що поражений хоріон виділяє особливий різновид ХГЧ, який інтенсивно виділяється з сечею у великій концентрації. У крові рівень ХГЧ може бути досить високим, проте не відтворювати картину повністю.
Життя - складна штука, не знаєш де впадеш, а де полетиш... Але відноситися до всього потрібно в міру. Я вам розповім про іншу статистику. Був собі хлопчик, якому вже 70 років. Так ось, колись він мав їхати до Німеччини в табір на великому кораблі. Але якимось чином він і мати спізнилися на корабель, і коли вони прибігли в порт, корабель був уже на горизонті. Коло 200 дітей з батьками були на тому кораблі. Хлопчик дуже сильно плакав. Але наступного дня прийшла страшна звістка - корабель потонув, і всі люди загинули. Життя хлопця було різноманітним, з деякими драмами, і деякими щасливими моментами. Але стукнула в голову чоловіка моча, і він на старості років женився не молодій "козі", яка теперь витягує в з нього всі соки, перетворивши його життя в пекло... От вам і парадокс життя. Було йому краще втопитися тоді чи проходити через муки тепер?
Так що підходіть до свого стану без лишніх трагедій. Що має статись, то станеться. Треба завжди вірити в краще, і по мірі можливості оберігати себе від гіршого.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Не має значення, хто дивиться. Часами нічого особливого не видно, тим більш на маленькому терміні. Можливо, у вас гени родички, можливо в категорії жінок, у яких можуть бути виділення всю вагітність.
При міхруцевому занескові на ранніх стадіях УЗІ картина в нормі, проте періодично чи постійно є кровянисті виділення. Інтесивність може бути різна: від незначної мазні, до кровотеч. Тому краще виключити цей діагноз, тим більш що частота цього захворювання зрсла в разів 40 за останні 20 років. Колись був один випадок на 5000 вагітностей. Теперь один випадок на 200 вагітностей в багатьох країнах світу.
Здайте сечу на ХГЧ і кров на ХГЧ, і якщо показники не перевищують норму, то можна цьому радіти.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Вам також треба здати аналіз крові, особливо на згортання крові. Є невелика категорія жінок, яка має мазню всю вагітність при всіх нормальних показниках аналізів. Краще бути в категорії цих людей, ніж в категорії з проблемами. Де розміщена плацента,особливо її край?

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Людмила, тим більше! Коли немає видимих відхилень, то треба виключити невидимі. Невже так важко зрозуміти? Це ваше здоров"я, а не чиєсь. Давно вже немає класичних захворювань. Це раз. А два: захворювання починається з однієї клітини... Я не розумію вашу позицію. Ви стараєтесь дізнатися, чому ви кровите, і не хочете послухатися моєї поради. Для чого тоді запитувати? Може бути всього декілька причин кровотеч. Потрібно виключити або підтвердити найсерйозніші. От і всі справи.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Є частковий занесок і є повний. Однак на початку цього захворювання УЗІ показники можуть бути в нормі.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Не має значення. То було колись, а проблема існує у вас тепер

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Тут треба виключити одне серйозне захворювання - міхурцевий занесок. Тому потрібно здати кров і розведену сечу на ХГЧ. Постільний режим тут не причім.