Доброго дня! В мене перша дитина померла проживши всього 20 днів, але я встигла получити...

Доброго дня! В мене перша дитина померла проживши всього 20 днів, але я встигла получити на неї 3400грн., я дуже хочу дитинку і планую знову вагітніти як тільки дозволять лікарі, мені цікаво чи буде виплачуватися допомога на дитину як за другу дитину в сімї, чи ні.

Ответы врачей 1

Специалист
Постанова Кабінету Міністрів України ч.3 ст.4 „Про порядок призначення і виплати допомоги при народженні дитини та допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку особам,застрахованим в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування” від 11 січня 2007 р. N 13 говорить про наступне, що у разі смерті дитини здійснюється одноразова виплата частини суми допомоги на підставі довідки про народження дитини або копії свідоцтва про народження дитини, виданої державним органом реєстрації актів цивільного стану, чи легалізованих в установленому порядку документів компетентних органів країни
перебування, що засвідчують народження дитини.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.