Доброго дня! Мій синочок помер проживши всього 20 днів і 1 годину рівно, це є...

Доброго дня! Мій синочок помер проживши всього 20 днів і 1 годину рівно, це є страшним горем для мене, мені дуже важко це пережити.Я дуже хочу знову дитинку, але коли я згадую про свою вагітність, роди, і якою я була щасливою коли ходила вагітна і навіть не підозрювала що може статися, як фотографувалася вагітна, мені болячи дивитися на ці фотографії. Я навіть не уявляю якою щасливою буду якщо знов завагітнію, але в цей же час як мені страшно буде, бо мені страшно вже. Я не знаю як зібратися з силами заспокоїтись, а головне підчас вагітності не думати про страшне, щоб ці страхи не передавалися моїй майбутній дитинці. Я не знаю як мені бути зараз що зробити щоб зібратися з силами, я дуже розгублива, нічого не запамятовую що роблю і що мені кажуть рідні, друзі, мені щось важливе можуть розповідати а через 5 хв. я їх запевняю що нічого не чула, і не памятаю. Може мені для голови якісь вітаміни потрібні, чи що, мені дуже важко працювати на роботі через це, мені навіть соромно що я така заторможена і не зібрана, хоча прикладаю для цього на роботі дуже багато сил.Порадьте мені щось, будь-ласка. Дякую.

Ответы врачей 1

361
Компанец Наталия Николаевна
Компанец Наталия Николаевна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
Телефон: 525-65-61
Дуже Вам співчуваю. Вам, як молодій матері, дуже важко втратити рідне створіння, яке прожило дев’ять місяців в Вас.
Зараз сховайте фотографії, дитячі іграшки і речі. Потрібно навчитися розслаблятися, знайдіть людину, яка може Вас вислухати, якій Ви можете поплакати "в жилетку". Для жінки можливість поплакати набагато зменшує вплив стресів порівняно з чоловіками.
А Вам після пологів, гормональної перебудови організму, можливо, годуванні грудьми (?), а тепер під впливом горя можуть бути деякі зміни в зосередженості, увазі. Але у будь-якої жінки після пологів трапляються такі ситуації, про які ви говорите. Це мине через кілька місяців.
Не потрібно боятися наступної вагітності. Тільки треба пам’ятати, що в будь-якому випадку Ви не відповідальні за те, що сталося. І не занадто намагатися завагітніти, тобто не ставити перед собою ціль - це або нічого: внутрішня напруга може завадити.
Люди здавна помітили, що тільки через рік після втрати рідної людини стихає біль втрати. Тож заспокойтеся, наберіться сил, а потім приступайте :-).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.