| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! В мене геморой вже років 7, час від часу він загострюється в основному...

Доброго дня! В мене геморой вже років 7, час від часу він загострюється в основному це осінь, весна. В цьому році в березні, я родила (але зараз в мене дитинки немає він помер), під час вагітності мене дуже болів геморой так що я подекілька днів не могла встати з ліжка, ні пошивилитися, бо було дуже боляче. Після пологів мені стало краще, потім за літо все заспокоїлось, і ось тепер в мене знову почався період загострення, в мене і внутрішні і зовнішні шишки, час від часу вони кровоточать, хоча я намагаюся щоб небуло запорів але це вже немає великого значення, оскільки як би я не сходила в туалут мене всерівно дуже болить, пече, ріже, біль просто жахлива, мені вже не допомагають ніякі свічки. Я не була ніколи в лікаря по цьому питанню бо дуже боюся мені здається я не витримаю огляду, я готова все що завгодно зробити лиш би не йти до лікаря, і щоб не боліло. Чи можливо вилікуватись самотійно вдома? Чим мені в такий момент полегшити біль? Чи можна пити якісь обезболюючі таклетки?Порадьте будь-ласка що мені робити.

Ответы врачей 1

244
Савченко Сергей Филипович
Савченко Сергей Филипович
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев Украина, Медицинский центр "ГАНИМЕД"
Телефон: 280-01-52, 8-093-325-02-54
Добридень Інна. На жаль вилікувати геморой (радикально - видаливши його)без здійсненя яких небуть втручать не реально. Для полегшення Вашого стану використовуйте свічки "Проктоседил", - але полегшення буде на певний час. Не бійтеся проктологічного огляду, здійсненний вірно, він не викликає болісних відчутів, але дає змогу встановити вірний діагноз та прийняти відповідне рішення щодо лікування. Знеболюючі таблетки можна пити бьудь які.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.